Ga naar de inhoud

Wie Je Nooit Meer Vergeet: Yerdin

  • door

Met Carrie vertellen we het verhaal van een nacht die niemand ooit zal vergeten. En om lekker in dat thema te blijven, vragen we in de aanloop naar de voorstellingen Unidossers naar hun onvergetelijke herinneringen. Met dit keer de Benjamin van Unidos: Yerdin!

Hoi! Stel je even voor. Hoe moeten we jou nooit meer vergeten?
Hallo allemaal, ik ben Yerdin de Benjamin van de groep. Je kan mij herkennen aan mijn bos met krullen en mijn rode baard.

Een nacht die je nooit vergeet
Dat moet de nacht zijn waar ik, zonder ook maar een druppel alcohol op te hebben gehad, aan het communiceren was met een kudde schapen.

Een voorstelling die je nooit vergeet
Lion King op West End. Ik ging daar op schoolkamp heen. De opening alleen al was een kippenvelmomentje.

Een kater die je nooit meer vergeet
Die kan ik mij nog herinneren als de dag van gister. Het was na de zestigste verjaardag van mijn vader. Ik had flink wat bier op en het leek mijn neef een slim plan om ook nog tequilashotjes te doen. Die shotjes heb ik gevoeld. Ik heb de hele dag lopen kotsen en dood op de bank een serie gekeken. Het mooiste van alles was dat ik in de avond een kaartje had voor Anastasia de musical, waar ik uiteraard niet naartoe ben gegaan.

Zonder ook maar een druppel alcohol op te hebben gehad was ik aan het communiceren met een kudde schapen.

Een moment dat je nooit meer vergeet
Het moment dat ik als 4-jarig jochie door het ijs zakte in de Efteling. In mijn verdediging, ik dacht dat het gewoon aarde was en het was pikke donker.

Een ontmoeting die je nooit meer vergeet
Toen ik 13 was ging ik naar een show van Jochem Meijer. Na de show ging ik met hem op de foto en zei hij: “Hey, daar is mijn broertje.”

Een gerecht dat je nooit meer vergeet
Dat kan er maar een zijn. De lekkerste hamburger die ik ooit heb geproefd in een cafeetje vlakbij het Loch Ness. Ooit ga ik daar heen om de engeltjes weer, met een flinke koeienstraal, over mijn tong te laten piesen.

Wie is de volgende die deze lijst beantwoordt. En welke ‘(insert) die je nooit meer vergeet’ moet die persoon beantwoorden?
Hey Marloes! Welke blunder op het podium vergeet je nooit meer?

Nog geen kaarten om Yerdin in Carrie te zien? Ga die eens heel gauw  bestellen dan!