Ga naar de inhoud

Wie Je Nooit Meer Vergeet: Hendrien

  • door

Met Carrie vertellen we het verhaal van een nacht die niemand ooit zal vergeten. En om lekker in dat thema te blijven, vragen we in de aanloop naar de voorstellingen Unidossers naar hun onvergetelijke herinneringen. First up: Hendrien.

Hoi! Stel je even voor. Hoe moeten we jou nooit meer vergeten?
Hi, ik ben Hendrien en ik speel al 6 jaar mee bij Unidos. En ik vind het fantastisch! Ik ben vaak boom 3 links. Wel linksvoor, want ik ben dus niet zo groot en ik wil wel even de shine pakken natuurlijk. Daar ben ik vet goed in! Maar in m’n uppie een lied zingen… bel mij maar niet. Daar ben ik dus echt veel te zenuwachtig voor. Dus ik hou het bij boom 3. Die ene die niet te missen is! 

Een nacht die je nooit vergeet
De keer dat ik op een open veld liep en verdronk in alle sterren die ik zag. Niet normaal!  En dan bedoel ik dus de sterren die je ziet als het donker is buiten. 😉

In m’n uppie een lied zingen… bel mij maar niet.

Een voorstelling die je nooit vergeet
Mammoet. Een theaterstuk over de oertijd. In een prachtige setting, midden in de natuur op het open Buinerveld in Buinen, met vette muziek en mooie kostuums!

Een kater die je nooit meer vergeet
Goh… Na de afterparty van Urinetown. Ik stuurde met een afschuwelijke kraakstem een voicememo naar m’n lieve meisjes van Unidos met de legendarische woorden: ”Had ik al gezegd dat ik nooit drink?” Maar oh, wat was het gezellig! 

Een moment dat je nooit meer vergeet
Dat mijn lieve vriendje mij ten huwelijk vroeg. Op z’n knieën. Dat wil je toch?!

Wie is de volgende die deze lijst beantwoordt. En welke ‘(vul maar in) die je nooit meer vergeet’ moet die persoon beantwoorden?
Hey Yerdin, welk gerecht vergeet jij nooit meer? (En wat moeten wij dus allemaal proberen!)

Wil je Hendrien gigantisch linksvoor de spotlight zien pakken? Bestel nu kaarten voor Carrie.