Ga naar de inhoud

STEUN UNIDOS

MAAK JIJ ONZE VOLGENDE PRODUCTIE MOGELIJK

Zonder steun van donateurs, sponsoren en subsidies is het voor Unidos onmogelijk om al onze leden gekleed, gekapt en begeleid door een professioneel artistiek team en orkest op de planken van de Stadsschouwburg Velsen te zetten. Wij zijn daarom ook ongelooflijk dankbaar voor iedereen die ons ondersteunt. Ook helpen? Dit zijn alle mogelijkheden op een rijtje.

DONATEURS

Iedereen – ja, echt iedereen! – kan Unidos ondersteunen via een donateurschap. Je helpt ons dan niet alleen met het maken van onze volgende voostelling, maar ontvangt bij donaties vanaf €75 ook direct kaarten voor die productie. Wij zouden dat een win-win willen noemen. Donateurs hebben de volgende opties:

Ondersteunend vriend van Unidos / € 25,- p.p. per seizoen.
Belevend vriend van Unidos / € 75,- p.p. per seizoen (incl. 2 toegangskaarten)
Boezemvriend van Unidos / € 125,- p.p. per seizoen (incl. 4 toegangskaarten)

SPONSOREN

Mede dankzij de trouwe support van onze sponsoren maken wij al meer dan 15 jaar producties. Of die ons nou sinds kort of al sinds 2006 steunen.

Al vanaf 50 euro support je als bedrijf of ondernemer onze cast in het maken van hun volgende voorstelling. Meer informatie of meteen sponsor worden? Neem via de onderstaande knop contact op.

Sponsorkliks

Online shoppen, Unidos steunen en niets extra’s uitgeven? Dat kan wanneer je bestelt via Sponsorkliks. Je hoeft enkel de webshop van je keuze te selecteren via de Unidos-pagina. Over je aankoop ontvangen wij dan een klein bedrag als commissie.

SPONSORS 9 to 5