Ga naar de inhoud

Even zeiken met: Patrick Koelman

  • door

Wat zeg je? Staan wij morgen en overmorgen al in de Stadsschouwburg Velsen met Urinetown. Zit, sta of lig jij weer klaar voor een nieuwe ‘Even zeiken met’? Wij geven het dwingende woord aan Patrick Koelman, de enige echte Agent Knuppel. Die zal jullie wel eens even heel goed vertellen waarom jij MOET komen kijken. En daar kun je maar beter naar luisteren.

Patrick Koelman – Agent Knuppel
Handhaver van orde & uw verteller

Ooit in aanraking met de politie geweest? 
Oei, hier moet ik oppassen. Ik werk namelijk in het onderwijs…. Ik ben wel eens in aanraking geweest met de politie ja…. Samen met vrienden op stap in mijn  jonge jaren en na het stappen vers brood halen midden in de nacht bij de hardwerkende bakker. Vervolgens een paar extra broden van de kar getrokken en een kussengevecht midden op straat met in plaats van kussens dus broden. Tot er een brood op de motorkap van een arriverende politieauto belandde uit mijn handen. De desbetreffende Agent Knuppel uit Beverwijk was niet heel blij. Toen was het wel even klaar… Wel goed brood.

 Stel: Je hebt flink wat steekpenningen aangenomen. Waar geef je het direct aan uit?
Voor mij is dat nu een makkelijke. Zojuist een huis gekocht, dus om ons fantastische plekje in Zeikstad in te richten in eigen stijl, zullen de volledig terecht ontvangen steekpenningen een prachtig doeleinde krijgen.

Wat zou METEEN verboden moeten worden?
Oorlog, klimaatopwarming, kinderarbeid, nucleaire wapens, discriminatie en wildplassen.
Vooral WILDPLASSEN! Plas, ehh pas maar op….

Kun je een beetje dwingend verwoorden waarom mensen naar Urinetown moeten komen?
Oh zeker. Als je niet komt, kun je daar geen vrede mee hebben. Onmogelijk. De theaters zijn weer open, je mag weer, alles kan weer. Waarom zou je niet willen kijken naar een stuk waar de huidige problematiek in de wereld artistiek wordt neergezet. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend goed qua zang, spel, dans, plaatje, alles! Ik vind oprecht dat er geen reden kan zijn waarom je niet komt. Klaar, uit, over….

Je hebt het gelezen: er kan geen reden zijn dat jij nog geen kaartjes hebt gekocht. Maar wij zijn zo aardig om voor jou hier nogmaals de link naar de Stadsschouwburg Velsen te plaatsen. Dus ‘Sta op en koop!’