Ga naar de inhoud

Even zeiken met: Denise Bakker

  • door

Dat zeiken bevalt ons wel! Dus gaan we er nog even lekker mee door. Vandaag gaan wij  ‘Even zeiken met’ Denise Bakker, die de rol speelt van Lot Kleinhart. Benieuwd wat haar hart haar vandaag vertelt? Lees het hieronder.

Denise Bakker
Lot
Kleinhart – The love interest

Dus… wat vertelt jouw hart je vandaag?
Vandaag gaf ik dansles op m’n werk. 26 kleuters met wie je samen mag dansen, daar kan mijn hart alleen maar van smelten. Mijn hart gaf mij nog maar eens aan hoeveel ik houd van mijn werk. Terwijl mijn hart op mijn werk ook wel eens aangeeft dat ik misschien beter iets anders had kunnen kiezen (te lange vergaderingen en plasbroeken), maar gelukkig zijn dit korte momenten. 

Lulligste bijbaantje dat je ooit had?
Het lulligste bijbaantje ooit was denk ik toch in de huishouding in een bejaardenhuis. De hele dag kleren wassen, was niet zo mijn ding. 

 Als je in alles een (familie)bedrijf kan starten. Wat kies je?
Dan zou ik een bedrijf starten in, pfoe ja, wat wil ik niet. Een reisorganisatie lijkt mij wel wat of een restaurant, een sieradenbedrijf of een ijswinkel. Voor nu blijf ik gewoon lekker leerkracht én fanatiek op Vinted. Dat voelt ook een beetje als mijn bedrijf. 

Welke love interest uit een musical is je favoriet?
Een lastige vraag. Ik zit dan wel op musical en geniet daar onwijs van. Veel musicalkennis heb ik echter niet. Nu ben ik laatst naar Spring Awekening geweest. Ik denk dat de love interest hieruit op dit moment mijn favoriet is. Dit zal snel weer veranderen, want de volgende musical zal dan weer even mijn favoriet zijn. Lekker wispelturig wel. 

Waarom moeten mensen komen kijken naar Urinetown?
Mensen moeten naar Urinetown komen, omdat wij na jaren werk echt een toffe productie naar de schouwburg gaan brengen. Prachtige muziek, een verhaal met een belangrijke boodschap, maar waar zeker ruimte is voor een lach. Ik beloof dat het een mooie avond uit wordt. Urinetown van deze groep zien, is het zeker waard. Bestel snel je kaartjes, je zult er geen spijt van krijgen.

PS wel even plassen van tevoren

We gaan er natuurlijk vanuit dat jij allang kaartjes hebt voor Urinetown op vrijdag 20 of zaterdag 21 mei. Maar je kunt hier via de Stadsschouwburg Velsen nog kaartjes bestellen. Voor je buurvrouw natuurlijk. Want jij hebt ze al.