Ga naar de inhoud

De werkvloer op met… Nadesh

Wij worden langzaamaan een beetje zenuwachtig. Wat het duurt niet heel lang meer tot onze zoetgevooisde stemmen door de zaal van de Stadsschouwburg Velsen klinken. En wiens stem je dan zeker gaat horen, is die van Nadesh! Zij mocht deze keer de vragen beantwoorden van onze fijne rubriek ‘De werkvloer op met…’ Benieuwd waar zij op werk niet mee weg zal komen, maar wel graag zou willen doen?

Nedesh Hendriks

Wat doe je normaal gesproken tussen 9 en 5?

Nou, eigenlijk werk ik altijd van 8 tot 5. Ik sta voor een hele gezellige kleuterklas in IJmuiden. Het is druk maar leuk!

Wat wilde jij vroeger worden?

Vroeger had ik meerdere dingen die ik graag wilde worden en dit wisselde erg vaak. Juf zat er ook tussen en dat is mij gelukt. Iets waar ik daarnaast veel mee bezig was, was zelf boeken schrijven. Ik schreef zelf korte verhalen op papier met ‘prachtige’ zelfgemaakte tekening met pen.

Wat is jouw grootste werkblunder?

Toen ik in de supermarkt werkte probeerde ik met mijn kippenkracht de doperwten te vullen, maar ik liet ze helaas midden in het pad vallen. Ik ben best een tijd bezig geweest om het op te ruimen. Oeps…

Wat was je lulligste baantje?

Zoals vele anderen ben ik begonnen met kranten bezorgen. Denk dat dit wel het lulligste baantje is dat ik heb gehad. Iedere keer door de regen was geen pretje.

Welke baas zou je het liefst vastbinden aan het bed?

Verrassend genoeg heb ik alleen maar leuke bazen gehad, maar ik heb wel eens een collega gehad die ik achter het behang heb willen plakken.

Floris wilde graag van jou weten wat jij op jouw werk zou willen doen waar jij waarschijnlijk niet mee weg zou komen?

Er is zeker iets wat ik op mijn werk zou willen doen, maar waar ik waarschijnlijk niet mee wegkom. Dat is alle traktaties die de kinderen uitdelen op hun verjaardag stiekem in mijn lokaal verstoppen of mee naar huis nemen!

Wie mag als volgende en wat zou je van die persoon willen weten?

De volgende is mijn naamgenoot: Nadeche. Ik zou graag willen weten wat de gekste droom is die zij ooit over haar werk heeft gehad.

Je hebt nog maar even om kaartjes te bestellen voor deze hi-la-rische musical. Dus doe dat heel snel via Stadsschouwburg Velsen.