Ga naar de inhoud

De werkvloer op met… Nadeche

Wat zeg je: nog maar 4 nachtjes slapen en dan staan we met ‘9 to 5’ in de Stadsschouwburg Velsen? Om alvast in de (werk)sferen te komen, hebben we hier weer een gloednieuwe rubriek voor je! Wist je dat Nadeche graag volle glazen wijn in andermans schoot werpt? Lees snel verder voor deze werkblunder én nog meer in de nieuwste ‘De werkvloer op met…’

Nadeche Spruit

Wat doe jij normaal gesproken tussen 9 en 5?

Haha mijn leven is geen dag hetzelfde, voor mij geen 9 tot 5 kantoorbaan… Ik heb nu ruim 10 jaar mijn eigen bedrijf Kids & Cake (binnenkort te vinden onder de naam BakingTime), waarmee ik Kinderfeestjes en Workshops voor kinderen én volwassenen organiseer. En die feestjes en workshops vinden ook in de avonden en weekenden plaats.

En dan werk ik ook nog bij Villa Westend, gewoon omdat het zo’n heerlijk team is om in te werken! Maar ook dat beperkt zich niet tot kantoortijden. En owja… Ik ben ook nog mama van drie heerlijke mannetjes, waar ik zeker graag veel tijd in steek, tussen 9 en 5 en daarbuiten!

Wat wilde jij vroeger worden?

Ik heb echt van alles willen worden. Ik denk dat ik “juf” en “moeder” het meest in de vriendenboekjes van vroeger geschreven heb, maar ook “bakker” en “actrice” hebben zeker de revue gepasseerd. Het leuke is dat ik al deze dingen toch eigenlijk ben of in elk geval mee bezig ben. Dus zo zie je maar: alles is mogelijk!

Wat is jouw grootste werkblunder?

Ik ben nogal lomp van mezelf, dus met één werkblunder red ik het niet… We hadden bij de Schouwburg en Philharmonie in Haarlem waar ik werkte vroeger een “Club voor Motorisch Gestoorden” opgericht, omdat ik daar gelukkig niet de enige was die zo onhandig door het leven ging. Maar ik heb me toch wel het meest geschaamd toen ik een dienblad vol wijn in een meneer zijn schoot wierp tijdens een chique diner van de Rotary!

Wat was je lulligste baantje?

Dat was overduidelijk mijn allereerste baantje (buiten oppassen). Ik was 14 jaar en ging in de zomervakantie bij de Bristol werken. Ik had grote ambities, maar het enige dat ik mocht doen was in het magazijn alarmpjes in schoenen rammen. Ik was daar na een week zo klaar mee dat ik gezegd heb dat ik hele belangrijke andere dingen te doen had.

Welke baas zou je het liefst vastbinden aan het bed?

In een team waar ik het onwijs naar mijn zijn had, had ik twee leidinggevende die ik met liefde vastgebonden had aan het bed, waarvan één omdat ze een egocentrische en leugenachtige baas was…

Daarnaast wil Nadesh weten: wat is de gekste droom die jij ooit over jouw werk hebt gehad?

Mijn gekste droom, nou eigenlijk nachtmerrie. Er stonden ineens allemaal kinderen bij mij voor de deur op kantoor. Ze kwamen voor een kinderfeestje, maar ik had die totaal niet onder m’n aandacht en had eigenlijk een super belangrijke afspraak. Die stond ook ineens voor de deur. Dus toen werd het een soort klucht en had ik de kids beneden in de keuken, de belangrijke afspraak boven… en toen werd ik wakker.

Wie mag als volgende en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik geef het stokje door aan Lisanne en ik ben heel benieuwd wat zij over zou hebben voor die ene baan die ze écht graag hebben wil?

Wil jij het spektakel van ‘9 to 5’ niet missen dit weekend? Bestel dan nu snel je kaartjes via de Stadsschouwburg Velsen.