Ga naar de inhoud

De werkvloer op met… Kimberly

  • door

Met nog een kleine 2 maanden te gaan, opereren wij elke dinsdagavond gemotiveerd in het Unidos-kantoor voor een succesvol ‘9 to 5’. Dit seizoen leer je met onze nu al beroemde – én beruchte rubriek – ‘De werkvloer op met…’ onze leden beter kennen. Deze keer meer over Kimberly de Heer. Benieuwd wat haar grootste werkblunder was? Lees dan snel verder!

Wat doe je normaal gesproken tussen 9 en 5?

‘Working 9 to..’ Ja, letterlijk werken dus. Ik ben Social Media en Content Coordinator bij Protest Sportswear!

Wat wilde jij vroeger worden?

Zangeres, kapster, winkelmedewerker, musicalactrice en nog wel wat dingen. Maar zangers stond altijd wel bovenaan!

Wat is jouw grootste werkblunder?

Ik was Manager bij McDonald’s. Ik had daar een sleutel van het hok waar al het geld lag en waar het geteld moest worden. Als daar de deur dicht viel kon hij ook niet meer open. Uiteraard heb ik een keer mijn sleutels daar laten liggen terwijl ik eruit liep en was er geen andere manager aanwezig…

Wat was je lulligste baantje?

Op een kantoor de boodschappen regelen en koekjes klaarzetten voor meetings, dat waren letterlijk de enige taken…

Welke baas zou je het liefst vastbinden aan het bed?

Ik heb wel eens een manager gehad (bij de McDonald’s) die echt heel autoritair en op de regels was, die had ik toen ik 17 was wel een paar keer even niet als manager willen hebben!

Diane had nog een vraag voor jou. Hoe overleef jij de kantoortuin? En vooral: wat bespreek jij met jouw collega’s bij de koffieautomaat?

Ik overleef de kantoortuin mede dankzij mij collega’s (Katja in het speciaal), waar ik tussendoor lekker mee kan kletsen en/of lachen! Wij roddelen bij de koffieautomaat stiekem of klagen over ons werk (terwijl het echt wel leuk werk is!).

Wie mag als volgende en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik zou graag van Jeremy willen weten: wat is jouw go-to drankje op je werk? (Koffie, thee, water, limo, etc.)

Nog geen kaartjes om Kimberly met heel Unidos op de (werk)vloer te zien op 9 en 10 februari? Je kunt nog kaartjes kopen voor ‘9 to 5’ via de Stadsschouwburg Velsen. Wees er snel bij!