Ga naar de inhoud

De werkvloer op met… Jeremy

  • door

Terwijl velen van ons op dit moment genieten van een welverdiende kerstvakantie gaan wij toch even fijn de werkvloer op. En dat doen we dit keer met een van ons nieuwste aanwinsten: Jeremy Tuijn. In onze rubriek ‘De werkvloer op met…’ leer je onze leden beter kennen. Benieuwd waarom Jeremy een stift naar iemands hoofd gooide? Lees dan snel verder!

Jeremy Tuijn

Wat doe je normaal gesproken tussen 9 en 5?

Normaal gesproken sta ik tussen deze tijden voor de klas als wiskundedocent op het ECL in Haarlem. Ik geef les aan de brugklas tot en met de 3de klassers, voornamelijk atheneum/gymnasium.

Ook ben ik mentor van een brugklas, sectievoorzitter en GSA docent. Aardig wat taken, maar ik geniet nog steeds (bijna) elke dag.

Wat wilde jij vroeger worden?

Ik wilde eigenlijk meester Jeremy worden, dus lesgeven op de basisschool. Maar toen kwam ik erachter dat wiskunde mij wel goed lag. Nu geef ik lessen aan de leeftijden 12-16 en heb ik 0 spijt. Ik kan toch beter omgaan met pubers!

Wat is jouw grootste werkblunder?

Ik heb een keer per ongeluk een stift naar het hoofd van een leerling gegooid. De gooi ging helemaal verkeerd en was uiteraard niet expres. En oh ja, ik heb een keer een ouderavond gegeven met mijn gulp open, ook best een blunder…

Wat was je lulligste baantje?

Ik denk dan toch dat ik kies voor ober bij Van der Valk. Ik stond daar op zondag om 7:00 uur het ontbijt te draaien tot 11:00 uur. Dan hadden we een uur de tijd om het restaurant om te bouwen voor de zondagsbrunch die dan een paar uur duurde. Kortom: ik liep de hele dag mijn poten uit m’n lijf voor niet meer dan 2 euro per uur, best lullig toch?

Welke baas zou je het liefst vastbinden aan het bed?

Nou ja… als je zegt dat ik nog 1 klusje moet doen en daarna naar huis kan. En als je mij vervolgens nog 3 klusjes geeft, heb ik toch wel de neiging om je vast te binden…

En dan de vraag van Kimberly: wat is jouw go-to drankje op je werk? (Koffie, thee, water, limo, etc.)

Mijn go-to drankje is toch wel thee, en dan specifiek een gemberthee. HEERLIJK!

Wie mag als volgende en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik wil wel wat meer over Stijn weten: wat is je ochtendroutine voor dat je naar werk gaat?

Benieuwd of Jeremy tijdens 9 to 5 wel zijn gulp dichthoudt? Koop dan snel kaartjes voor ‘9 to 5’ via via de Stadsschouwburg Velsen.