Ga naar de inhoud

Wie Je Nooit Meer Vergeet: Nadia

  • door

Met Carrie vertellen we het verhaal van een nacht die niemand ooit zal vergeten. En om lekker in dat thema te blijven, vragen we in de aanloop naar de voorstellingen Unidossers naar hun onvergetelijke herinneringen. Met dit keer een van onze nieuwste aanwinsten: Nadia!

Hoi! Stel je even voor. Hoe moeten we jou nooit meer vergeten?
Hee!! Ik ben Nadia. Dit is mijn eerste jaar bij Unidos!

Een nacht die je nooit vergeet
Lastige vraag! Ik slaap het liefst s ’nachts. Maar een nacht die ik nooit vergeet was op een bestuursuitje van mijn studievereniging waar ik midden in de nacht van helemaal boven aan de trap naar ben beneden gestuiterd, omdat ik nodig moest plassen. I’ll never forget de blauwe billen.

I’ll never forget de blauwe billen…

Een voorstelling die je nooit vergeet
Een voorstelling die ik nooit meer vergeet was de eerste show die ik op Broadway zag: Les Miserables. Wat was dat grootst en waanzinnig om te zien!

Een kater die je nooit meer vergeet
De kater die ik nooit meer vergeet in mijn studententijd is Peer. Met m’n toenmalige huisgenootjes heb ik Peer geadopteerd. Helaas heb ik bij het verhuizen Peer moeten achterlaten.

Een moment dat je nooit meer vergeet
Om wel in de musicalstemming te blijven, het moment dat ik nooit vergeet, is de eerste musical die ik mij kan herinneren: Pippi Langkous! Ik heb die  na de voorstelling helemaal kapot gespeeld. Ik denk toch dat daar mijn passie voor musical is ontstaan.

Een blunder (op het podium) die je nooit meer vergeet
Tijdens een generale repetitie van de musical The Wiz waar ik na de pauze de show weer mocht starten met een lied, merkte ik dat de muziek niet startte. Bleek dat het hele orkest niet in de orkestbak zat. Na een ongemakkelijke stilte hebben we er heel hard om kunnen lachen.

Een baan die je nooit meer vergeet
De baan die ik nooit vergeet was mijn bijbaantje tijdjes mijn studie. Ik werkte bij een groenteboer. The skills die ik daar heb geleerd zijn mega handig. Ik kan nu als de beste bloemkool snijden.

Wil jij Nadia zien shinen dit weekend? Koop dan nog héél snel kaarten voor Carrie!

Dat was ‘m dan voor deze fijne ‘Wie Je Nooit Meer Vergeet’-rubriek. Maar niet getreurd: volgend jaar nieuwe musical, nieuwe rubriek!