Ga naar de inhoud

Wie Je Nooit Meer Vergeet: Marloes

  • door

Met Carrie vertellen we het verhaal van een nacht die niemand ooit zal vergeten. En om lekker in dat thema te blijven, vragen we in de aanloop naar de voorstellingen Unidossers naar hun onvergetelijke herinneringen. Met dit keer deze (oer)Unidosser die er vanaf het allereerste moment al bij was: Marloes!

Hoi! Stel je even voor. Hoe moeten we jou nooit meer vergeten?
Nou, nou, nou. Ik ben dus Marloes Verwoort. Lid van Unidos vanaf het eerste uur. Eigenlijk kan ik niet zonder :). Ik ben een trotse moeder van 3 kids inmiddels en docent Wiskunde op het VMBO. Zie mij als de luide, zeer dwingende maar met het hart op de juiste plek die graag wil dat iedereen het naar de zin heeft.

Een nacht die je nooit vergeet
Dat zijn denk ik de 3 nachten waarop mijn kids zijn geboren. Prachtig, bloederig en niet voor herhaling vatbaar. Sorry, moederkloekmodus staat hier vol aan.

Een voorstelling die je nooit vergeet
Als het gaat om een voorstelling die ik gezien heb, dan Love Story. Ik zat nog vol in de hormonen na de geboorte van mijn oudste en dacht even naar een mooie musical te gaan. Prachtig maar intens vooral, waardoor ik echt heel gênant heb gehuild tijdens de show.

Een voorstelling die ik nooit meer vergeet waar ik zelf onderdeel van was, dat zijn er heel veel. Maar ik vond het laatste concert wat wij met Unidos deden een lichtpuntje. Na 1,5 jaar vol lockdowns mochten wij als groep eindelijk weer in de Stadsschouwburg doen wat wij het liefste doen.

Een kater die je nooit meer vergeet
Oei, oei, oei, oei. Ik ga echt heel slecht op alcohol dus probeer altijd op tijd te stoppen. Helaas zijn de zondagen na de voorstelling of de dag na Koningsdag nooit heel fijn. Dus ik ben alvast moed aan het verzamelen.

Een moment dat je nooit meer vergeet
Ik heb echt een olifantengeheugen en probeer zoveel mooie momenten vast te houden. Ik probeer dan veel tot in detail op te slaan. Maar nu eentje zo oplepelen vind ik echt heel moeilijk! Oh jongens, heel cliché maar dit zijn wederom de geboortes van mijn kids. Of het laten kennismaken van een nieuw broertje of zusje met de kinderen. Echt huilen! Veeg mij maar op.

Een ontmoeting die je nooit meer vergeet
Het lijkt anders alsof hij niet belangrijk is in mijn leven, maar misschien wel de belangrijkste ontmoeting is die met mijn partner Wietze. Wij waren beide met vrienden op vakantie op Terschelling. Hij was 19 en ik was 17 en wij zaten allebei op een krat bier voor onze tent. Romantischer dan dit kan het niet worden, toch? En het vervolg is duidelijk!

Een blunder op het podium die je nooit meer vergeet
Jemig… Ik heb tijdens de voorstelling van Bare, jaren geleden, een gaasdoek gekopt. Gevalletje ‘Niet op tijd aflopen’. Ik maak in het dagelijks leven zoveel blunders, maar die probeer ik dan wel weer snel te vergeten!

Wie is de volgende die deze lijst beantwoordt? En welke ‘(insert) die je nooit meer vergeet’ moet die persoon beantwoorden?
Tijd om het stokje door te geven aan één van ons nieuwste leden: Nadia. Welke baan zou jij nooit meer vergeten?

Marloes zien als Mevrouw Gardner in Carrie? Bestel dan nu die kaarten!